Filtere

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Frokostseminar: Den nye arbeidshverdagen

ISS Facility Services, Smeltedigelen 1, Kværnerbyen, Oslo.

Akkurat nå har bedrifter over hele Norge en gyllen mulighet til å skape morgendagens arbeidsplass. Endringene i arbeidslivet som har oppstått i kjølvannet av pandemien gir rom for å utvikle attraktive, produktive arbeidsplasser, rigget for fremtiden. De som ikke griper sjansen nå, kan risikere å svekke arbeidskulturen og talentmassen. ISS inviterer kunder og samarbeidspartnere til frokostseminar 10. mars om den nye arbeidshverdagen og hvordan arbeidsgivere kan rigge seg i konkurransen med hjemmekontoret.

Digitalt møte i NfN nettverket Bærekraft

Microsoft Teams Meeting

Velkommen til nytt nettverksmøte om bærekraft. I dette nettverket ser vi mer overordnet på hva bærekraftsarbeidet betyr for vår bransje. I de andre nettverkene vil det kommer mer konkrete eksempler på hvordan bærekraft kommer til uttrykk i de ulike tjenestene som vår bransje møter; eiendomsdrift,

I vårt første møte snakket vi om den "ytre rammen" for bærekraft - hva som er konteksten for hva virksomheter må forholde seg til/bør fokusere på. Anders Friis snakket om bærekraft og delte sine erfaringer fra et internasjonalt ståsted i hele verdikjeden.

Denne gangen skal vi se nærmere på konkrete mål og strategi for bærekraft. Hvordan utvikles mål og strategier for bærekraft i en virksomhet? Hvordan kan eiendom og FM inkluderes på en god måte?