Velkommen til det tredje møtet i den digitale møteserien med tema fremtidens bespisning, Debattmøtet. Foredragsholderne interiørarkitektene Elisabeth Paus og Anders Stenbeck-Askheim, IARK, og Markedsdirektør Raymond Wiig, Foodtechgruppen Rowan Singsaas-Brown, Leder matfaglig, 4service og lege Jan Strømme møtes til debatt.
«Hva innebærer fremtidens kantine etter covid-19?
Den verden vi kommer tilbake til, vil ikke være den samme vi forlot 12. mars 2020. Pandemien har endret arbeidsplassen. Gårsdagens kantineløsninger med store buffeter er kanskje historie. Vi omgås i mindre grupper og spiser alene eller sammen med noen få med god avstand. Vi «lunsjer» på annen måte enn før korona. Hvordan påvirkes og hvilken utvikling vil vi se innen: Matkonseptet, logistikken, produksjonen og bespisningsarealet?
Hvordan tror dere den «nye normalen» vil bli for kantiner i bedriftene?»
Vi har invitert en kantineleverandør, en bedriftslege, en interiørarkitekt og en kantineutstyrsleverandør til å dele sine synspunkter på:
Hva innebærer fremtidens kantine etter covid 19?
- Hva må endres i måten vi serverer mat på?
- Hva må endres i måten vi tenker på kantinelokalene?
- Hvordan lager vi en best mulig kantine?
Onsdag 28.04.2021, kl. 10.00 -11.15 (pålogging fra 09.50)
Program:
09.50 – 10:00 Adgang til det digitale møterommet (Elin)
Velkommen ved Kirsten Faye Jordan, NfN, og ordstyrer Stephan Härdi, DNB
10.05 – Debatt med foredragsholdere og ordstyrer
Chat, skriv gjerne spørsmål til foredragsholdere i chatten.
11.15 Slutt
Programkomite:
Sissel Sunde, Equinor ASA, Elin Vestre, Gjensidige, Stephan Härdi, DNB, Tove Zapffe, Departementenes Sikkerhets- og serviceorganisasjon, DSS, Lars Henrik Pihl, Sykehuset Østfold HF, Alain Clérambault og Grete Methi, Norges Bank.
Sted: Microsoft Teams nettmøte ved Elin Vestre, Gjensidige.
Møtet er åpent for alle i NfNs medlemsbedrifter. For å delta i møtet, se Teamslink i kalenderen.