Første møte i den digitale møteserien Fremtidens kantine ble avholdt onsdag 17. februar.
Temaet var populært, det var 105 deltakere fra NfNs medlemsbedrifter.
Foredragsholderne Rowan Singsaas-Brown, Leder matfaglig, 4service og lege Jan Strømme, DNB delte sine synspunkter på:
Hva innebærer fremtidens kantine etter covid 19?
- Hva må endres i måten vi serverer mat på?
- Hva må endres i måten vi tenker på kantinelokalene?
- Hvordan lager vi en best mulig kantine?
Se presentasjonene deres i vedlegg.
Andre nettmøte i serien vil bli avholdt, onsdag 10.3.21, kl. 10.00-11.15
Foredragsholdere: Interiørarkitekt Elisabeth Paus og Markedsdirektør Raymond Wiig, Foodtechgruppen.
Se Teamslink i kalenderen.
Programkomite: Sissel Sunde, Equinor ASA, Elin Vestre, Gjensidige, Stephan Härdi, DNB, Bjarte Nygård og Tove Zapffe, Departementenes Sikkerhets- og serviceorganisasjon, DSS, Lars Henrik Pihl, Sykehuset Østfold HF, Alain Clérambault, (NFN Styret) og Grete Methi, Norges Bank.