Det andre møtet i den digitale møteserien «Fremtidens kantine» ble avholdt onsdag 10. mars.
Temaet var også denne gang populært, det var 98 deltakere fra NfNs medlemsbedrifter.
Foredragsholderne Interiørarkitekt Elisabeth Paus og Anders Stenbeck- Askheim, Partner, Interiørarkitekt MNIL, IARK AS og Markedsdirektør Raymond Wiig, Foodtech gruppen, delte sine synspunkter på:
Hva innebærer fremtidens kantine etter covid 19?
- Hva må endres i måten vi serverer mat på?
- Hva må endres i måten vi tenker på kantinelokalene?
- Hvordan lager vi en best mulig kantine?
Logg inn for å se presentasjonene deres i vedlegg.
Debatt med de fire foredragsholderne:
Vi planlegger et debattmøte avslutningsvis i april/mai. Nærmere informasjon om debattmøtet kommer i april.
Programkomite: Sissel Sunde, Equinor ASA, Elin Vestre, Gjensidige, Stephan Härdi, DNB, Tove Zapffe, Departementenes Sikkerhets- og serviceorganisasjon, DSS, Lars Henrik Pihl, Sykehuset Østfold HF, Alain Clérambault, (NFN Styret) og Grete Methi, Norges Bank.