Mange produkter hevder å være bærekraftige, men hvordan kan man som innkjøper vite hva som faktisk er det?
Bærekraftsdagen er et arrangement som skal fokusere på hvordan aktører i HORECA-bransjen (hotell, restaurant, catering) kan gjøre bedre og bærekraftige valg. Du vil få verktøyene til å velge produkter som virkelig er bærekraftige, samtidig som du lærer om regelverk og hvordan du kan redusere forsøpling
På programmet: NorgesGruppen, Mepex, Nofima, Aarhus kommune, LOOP, Ragn-Sells og Hold Norge Rent.
Dato: Torsdag 10. oktober
Tid: kl. 09:30-15:30.
Sted: Matsalen i Mathallen, Vulkan 5, 0178 Oslo.
Servering: Det serveres kaffe/te og lunsj.
Påmeldingsfrist: Fredag 4 oktober.
Arrangementet er gratis. Begrensede plasser.
Meld deg på og les mer HER.
Arrangementet er uavhengig av NfN. Deltakelse skjer på vegne av den enkelte/egen bedrift.