post

Vel gjennomført nettverksmøte om partnerskapsbaserte avtalemodeller hos EY

Kategori

Aktuelt Nettverk og møter

Sist endret: 20. september 2024


Den 17. september ble det avholdt et vellykket fysisk nettverksmøte i EY sine lokaler på Stortorvet 7 i Oslo. Møtets tema var «Hvordan lykkes med partnerskapsbaserte avtalemodeller», og deltakerne fikk innsikt i kontraktsmodeller gjennom spennende caseeksempler og en paneldebatt.

Deltakerne ble introdusert til ulike business sourcing-modeller i løpet av den faglige delen, som varte fra kl. 13 til 16. EY holdt en teoretisk gjennomgang av kontraktsmodeller, med spesielt fokus på partnerskapsbaserte avtaler. Deretter ble det presentert to caseeksempler:

  • Vested-modell gjennom et samarbeid mellom Equinor og ISS samt EY.
  • Partnerskapsmodell, demonstrert gjennom Nordea og ISS sitt samarbeid.

Etter de faglige presentasjonene ble det arrangert en paneldebatt med representanter fra Equinor, ISS, Nordea og EY. Diskusjonen ga deltakerne verdifulle perspektiver på de praktiske fordelene og utfordringene med partnerskapsbaserte avtaler. Som er flott avrunding på dagen ble deltakerne invitert til en omvisning på EY sine lokaler på Stortorvet 7. Dette ga en god anledning til å se nærmere på fasilitetene og diskutere dagens faglige innhold i en mer uformell setting.

Det var en engasjert gjeng som fikk faglig påfyll og muligheten for å mingle med bransjekolleger hos EY denne dagen.

Fikk du ikke deltatt? Presentasjonene fra møtet ligger som vedlegg til denne artikkelen.


Line Bøe Skreosen

Nettverksgrupper og medlemskontakt