post

If i NfN: Hva betyr medlemskapet for oss?

Kategori

Aktuelt

Sist endret: 1. september 2024


I artikkelserien «Med i NfN» ønsker vi å høre mer om hvordan NfN-medlemmene drar nytte av nettverket og overfører ny kunnskap til arbeidet i egen bedrift. I denne artikkelen – del 1 – forteller Trude Harneshaug, Head of Premises i If, om hvordan nettverket styrker deres arbeid innen Facility Management. 

«If har vært med i NfN siden 2014 – og jeg har selv hatt gleden av å delta i styret siden 2017. Det jeg setter mest pris på i medlemskapet er nettverksgruppene som holder oss medlemmer oppdatert innen alt fra trender til praktiske eksempler og løsninger innen Facility Management. Nettverkene bidrar med god informasjonsdeling innen temaer som Workplace management, Renhold, Serveringskonsepter, Property Technology og ikke minst bærekraft – spesielt innen energi, drift og vedlikehold.

Som øverste ansvarlig for innkjøp innen FM i If, kan jeg noen ganger føle meg «litt alene» – og opplever å kunne gjøre en bedre jobb med riktigere vurderinger fordi jeg bruker NfN-nettverket aktivt gjennom hele kalenderåret. Etter pandemien er temaet Workplace blitt mye mer sentralt og noe som også diskuteres i styrerommene overalt. Da er det viktig å være oppdatert på sentrale temaer i prosesser med næringsmeglere og gårdeiere angående våre leiekontrakter.

I tillegg til meg selv deltar Facility-lederne og spesialistene hos oss i diverse nettverk gjennom året, noe de opplever som både interessant og utviklende. Disse møtene avstedkommer ofte spin-off-dialog for å grave dypere i enkelt-tematikk med andre i FM-bransjen – som nettopp er noe av hensikten med NfN. Sammen gjør vi våre tjenester stadig bedre!»

If er engasjert i flere av nettverkene i NfN, og deltar aktivt i programkomitéene for Proptech og Renhold. Under ser du bilde fra Proptech Mini-Summit 2024, hvor Trude bidro både i planleggingen og på scenen.

F.v.: Daniel Butenschøn (Proptech Norway), Kenneth Bull (DNB) og Trude Harneshaug (If).


Line Bøe Skreosen

Nettverksgrupper og medlemskontakt