Support

Grunnleggende support

I Hjelp seksjonen vil du finne informasjon om grunnleggende funksjoner på web stedet. Se i hjelp menyen til høyre for spesifikke temaer. Merk at flere meny valg blir tilgjengelige etter du har logget inn.

Innlogging

For å logge inn trenger du å ha en registrert bruker konto. Web redaktøren administrerer bruker kontoene for alle medlemmer av NfN. Hver kontakt person får en konto. En bruker konto består av, minst, en epost adresse, et brukernavn og et passord.

Glemt passord?

Dersom du har glemt passordet kan du klikke på lenken nedenfor og taste inn epost adressen for bruker kontoen og få tilsendt instrukser for hvordan du oppretter ett nytt passord.

Klikk her for å få nytt passord .

Bestemme eget passord

Du kan selv bytte passord etter du har logget inn. I hjelpmenyen på høyre side klikker du på Brukerinformasjon og taster inn det nye passordet to ganger som anvist og klikker på "Lagre" knappen.

Glemt brukernavn?

Dersom du har glemt brukernavnet kan du klikke på lenken nedenfor og taste inn epost adressen for bruker kontoen og få tilsendt brukernavnet.

Klikk her for å få tilsendt brukernavnet .

Om NfN

Informasjon om selve organisasjonen NfN finner du i seksjonen Om NfN.

Kontakt

For tekniske spørsmål angående websidene ta kontakt med webdesigner, øvrige spørsmål besvares av kontaktpersonene som du finner under menypunktet Kontakt oss ovenfor.

{dgcontactinfo 1}[con_position], [name] - [email_to]{/dgcontactinfo}

Brukernavn

Brukernavnet som epost adressen er unikt for hver konto. Medlemmer kan be om spesifikke brukernavn slik at de kan benytte samme brukernavn på flere web steder.

Glemt brukernavn?

Dersom du har glemt brukernavnet kan du klikke på lenken nedenfor og taste inn epost adressen for bruker kontoen og få tilsendt brukernavnet.

Klikk her for å få tilsendt brukernavnet .

Passord

Passordet genereres automatisk av systemet når en bruker konto blir opprettet og sendt til epost adressen til brukeren. Etter brukeren har logget inn kan vedkommende endre passordet samt andre kontakt detaljer.

Glemt passord?

Dersom du har glemt passordet kan du klikke på lenken nedenfor og taste inn epost adressen for bruker kontoen og få tilsendt instrukser for hvordan du oppretter ett nytt passord.

Klikk her for å få nytt passord .

Bestemme eget passord

Du kan selv bytte passord etter du har logget inn. I hjelpmenyen på høyre side klikker du på Brukerinformasjon og taster inn det nye passordet to ganger som anvist og klikker på "Lagre" knappen.

MEDLEMMER I NORSK NETTVERK FOR NÆRINGSEIENDOM
Norske Shell U&P
Bane NOR EIendom
DSS
DNV GL
Esso Norge
DNB
Statoil
Halliburton
Siemens AS

Aker Solutions
Norges Bank
Norsk Hydro
NRK
NTNU
Phillips Petroleum Co.
SAS FM
Sykehuset Innlandet HF
Gjensidige Forsikring ASA

Schlumberger O S
St Olavs Hospital
Nordea Bank ASA
Statsbygg
Telenor Eiendom
SpareBank 1 Gruppen
Diakonhjemmet
Sykehuspartner
Skatteetaten
Arbeids- og velferdsdirektoratet
Handelshøyskolen BI
Statens Vegvesen Region Vest
Asker Kommune Eiendomsforvaltningen
Sparebank 1 Kvartalet
Oslo Universitetssykehus
Akershus Universitetssykehus
Oslo Kommune - Eiendoms- og byfornyelsesetaten
Universitetssykehuset i Nord-Norge
Technopolis
Ferd Eiendom
Helse Bergen HF
Sykehuset Østfold
Helse Stavanger HF
Forsvarsbygg Utleie
Røyken Eiendom
Politiets Fellestjenester